Niskonoseće poluprikolice „Kassbohrer“

Niskonoseće poluprikolice fiksnih dimenzija

Kaessbohrer postavlja nove standarde putem operativne fleksibilnosti za upravljanje vozilima u teškom transportu. Dizajnirana sa težinom praznog vozila od 8 tona sa maksimalnom nosivošću, K.SLS serija ima učvršćivanje prstenova, svaki sa kapacitetom od 6 tona, na vratu, platformi i bočnim priključcima za bezbedan i brz rad opterećenja. Pogledajte katalog K SLS L3 1N – link.

Niskonoseće poluprikolice promenjljivih dimenija

Kaessbohrer proširiva niskonoseća serija K.SLA prevazilazi granice inženjeringa i pruža pouzdane performanse u teškom transportu. Sa 3-stepenim bočnim proširenjem i 7 različitih kliznih rampi, K.SLA nudi operativnu fleksibilnost i smanjuje vreme u radionicama i vreme održavanja. Opremljen sa naprednim sigurnosnim karakteristikama i do 32 prstena, svaki sa kapacitetom od 6 tona, K.SLA nudi sve opcije za brz i bezbedan transport robe. Pogledajte katalog K SLA 3 1N– link.

Niskonoseće poluprikolice sa hidraulikom

Dizajnirana sa hidrauličnim osovinama i daljinskim upravljanjem, K.SLH serija pruža maksimalnu pokretljivost i fleksibilnost pod najtežim uslovima puta i uslovima rada. K.SLH serija je razvijena za specijalne transportne industrije u oblasti industrije i građevinarstva. Tokom transporta ili u procesu rada svakom hidraulički upravljanom osovinom u SLH seriji može se upravljati u željenom pravcu preko bežičnog daljinskog upravljača, što je neophodno, posebno u uskim uglovima. Tako SLH serija garantuje operativnu fleksibilnost i efikasnost. Bežični daljinski upravljač omogućava nezavisno upravljanje osovinama; korisnik više nije vezan za prikolicu i mehanizaciju i mogu delovati nezavisno. Ovaj daljinski upravljač takođe omogućava preciznost za manevrisanje, čime se obezbeđuje sigurnost poluprikolice i tereta. SLH linija je usavršena sa ukupno 7,500 sati CAE procesa u kombinaciji sa vozačkim testom u najtežim uslovima na putu. Pogledajte katalog K SLH 8 5H– link.

Poluprikolice sa niskom platformom

KAESSBOHRER niskonoseća-platforma serije K.SLL je projektovana za zahtevne potrebe teškog transporta i obuhvata niske utovarivače sa 2 do 4 osovine, opremljena hidrauličnim upravljanjem i hidrauličnom pneumatskom suspenzijom, i opcijom širine od 2.540 mm i 2.740 mm. Sa posebnom visinom platforme, K.SLL serija omogućava prevoz teških tereta sa do 3.675 mm visine. Zaključavanje vrata skraćuje utovar kabaste robe i povećava sigurnost tokom utovara i stovara na prednjoj utovar i istovar strani. Opremljena hidrauličnim osovinama, K.SLL obezbeđuje maksimalnu pokretljivost i fleksibilnost prilikom utovara i u najtežim uslovima rada. Proširiv do 5.200 mm, K.SLL je dizajniran za bezbedan transport kabaste i teške robe. Sa posebnom tehnologijom šasije i čvrstoj konstrukciji K.SLL osigurava bezbedan transport teških i specijalnih proizvoda. Pogledajte katalog K SLL 2 2H– link.

Standard ovih prikolica pogledajte u PDF formatu možete preuzeti klikom ovde.

Katalog poluprikolica možete preuzeti klikom ovde.